bilde stolbussen

Bestill et besøk av vår Farstrup stolbuss

- og få unik og personlig veiledning.

Det unike med Farstrups stoler er at de kan tilpasses til den som skal bruke stolen. Farstrup Møbler er kjent for sitt stolkonsept hvor de har gjort det mulig å skape unike stoler spesialdesignet for den enkelte kunde. I sin populære Plus-serie har de også utviklet stoler som passer til forskjellige mennesker. For de som trenger en liten smal stol, med lav ryggstøtte, eller for de som trenger en større stol med høy ryggstøtte. Imidlertid kan de alle tilpasses ytterligere til den enkelte.

 

Skaff deg en «skreddersydd stol»

Når du får besøk av vår stolbuss, pakker vi stolbussen etter dine ønsker. Hvilken stol liker du best? Og hvilken stol passer dine behov akkurat nå?

Vi har med verktøy for å justere setehøyden, dybden på setet eller vurdere om det er behov for mer støtte i korsryggen. Når vi har det på plass - kommer den morsomste delen. Du har også flere muligheter til å designe utseendet på stolen i favorittfargene dine.

 

Design din egen stol

Med Farstrup kan du velge en ramme i enten bøk eller eik i et utall forskjellige farger. Men du har også mulighet til å velge polstring på stolen. Du liker kanskje ullstoff best, eller du vil helst ha en stol i skinn. Når du har valgt type tekstil, kan du velge mellom mange forskjellige farger, og på denne måten få din unike Farstrup-stol.

 

Farstrup-stolen - en god investering

Hvis du velger å kjøpe en Farstrup seniorstol, får du ikke bare en unik stol laget spesielt for deg - du har også gjort en god investering i fremtiden. Farstrup stoler er kjent for eksepsjonelt høy kvalitet, og varer derfor uten problemer i 10-15 år. Du får derfor mange timer med sittekomfort for pengene, og du trenger ikke å bekymre deg for å måtte gå ut og kjøpe en ny stol i mange år fremover.

 

Slik bestiller du et besøk av stolbussen

God kvalitet må kjennes og prøves, og dette er mulig i rolige omgivelser hjemme. Du bestiller stolbuss ved å kontakte oss på mail eller ringe 90 14 50 42. Før vi drar ut tar vi en prat om hvilke Farstrup-modeller som er aktuelle for deg - og så pakker vi bilen deretter. Når vi kommer får du prøve de forskjellige stolene og på denne måten vil vi finne ut den beste løsningen sammen.

 

Et besøk av stolbussen er helt uforpliktende.

Det koster ingenting å få besøk av stolbussen og det er selvfølgelig ingen kjøpsplikt. Vi forstår at det er en stor beslutning å investere i en ny stol.

Derfor er det 100% uforpliktende å få besøk av oss.

Her finner du en brosjyre, og prisliste på de mest solgte modellene våre.